Cuina terapéutica i tractaments naturals

Encara que encara no ho vegis s’aproxima la Primavera i amb ella un arravatament de l’energia que ni a tu ni ningú et deixa indiferent.

La cuina energètica, sana i natural es relaciona ho relaciona amb el fetge i la vesícula biliar. Un òrgan i una víscera que tenen un paper clau en la depuració de la sang i en el metabolisme dels greixos. Com tot es relaciona amb tot, el fetge i la vesícula biliar es veuen afectats tant els excessos alimentaris, com per l’estrès, la frustració i amb​ les emocions malament o no expressades.

Els fetges de les persones modernes, en general, estan bastant congestionats, tant per l’enorme quantitat de toxines que veiem «obligats» als nostres fetges a gestionar, com per la menjada ferralla i/o per l’excés de tasques i informació al fet que estem exposats.

Se sap, des de de l’antiguitat, que un fetge sa ens permet tenir una bona capacitat de planificació, som àgils i ens ajuda a tenir les idees clares. I si la nostra sang està saturada de toxines, la nostra visió del món serà més confusa. Del benestar del fetge també depèn els ulls, la vista, els tendons i les articulacions

Ha arribat el moment d’obrir, netejar i depurar. De donar una bona embranzida a tots els teus projectes, somnis i objectius de forma assertiva i organitzada. La cuina sana i natural et pot acompanyar i ajudar en aquesta etapa.

La cuina de Primavera es fa majoritàriament amb aliments vegetals que ajuden a depurar el fetge i a tot l’organisme. Predominen els aliments de color verd que són rics en clorofil·la i en l’oxigeno que és essencial per viure en plenitud.

A GironaCook, el dijous 01 de març, oferim un taller de cuina de primavera, en el quin explicarem que aliments hem d’evitar i quins hem de potenciar. Com preparar una depuració primaveral sense manques nutricionals ni afectives i quins són els mètodes culinaris més d’adequats a emprar per cuinar de forma intel·ligent. Tot això de forma pràctica i amena, gaudint de plats i postres delicioses que et faran pensar que depurar així dóna gust.


Aforament: 12 pax
Preu: 40€
Reserves: http://www.gironacook.cat/detalle-cursos.php?cod=79