Taller de cuina i ceràmica per l'ànima.

El Raiguer de Samalús és una masia situada en un entorn rural al municipi de Cànoves i Samalús, a la vessant sud del massís del Montseny, a 40′ de Barcelona. L’entorn disposa de diferents espais on poder gaudir de la natura. Un espai d’acollida on la calma sorgeix amb facilitat i on la tranquil•litat de l’entorn aporta la desconnexió necessària.

I és per tant l’espai idoni per viure una experiència alquímica, plena d’emocions i sensacions que no et deixaran indiferent a través dels sentits, del teu cos i de la teva ànima .

De la mà del cuiner Alf Mota, i del ceramista: Toni Medalla, viuràs unes jornades per trobar-se amb la natura, amb tu mateix, amb altres persones amb les mateixes inquietuds i ganes de gaudir plenament de la primavera .


Diumenge, 22 d’Abril 201810 h. Arribada i presentació.10h30’. Taller Cuinar per viure amb ‘atenció plena’.14 h. Dinar i gaudir de l’entorn de El Raiguer.16 h. Taller de fang i introducció al món del Raku. Crea i expressa’t, aquí i ara.19 h. Infusions i comiat

Dissabte, 19 de Maig 201813.30 h. Arribada i presentació.14 h. Dinar de la mà d’Alf Mota.16 h. Inici del taller amb el esmaltat i decoració dels bols.17 h. Inici cuites.18 h. Pausa i berenar.18:30 h. segona cuita .20:30 h. Infusió amb el chawan finalitzat, intercanvi d’impressions i fotofinish.21h: Comiat

Preu curs sencer, els dos dies: 180 eurosSi només pots o vols venir a un dels tallers el cost és de : 95 euros per un día.Inclou: materials, cuites i menjarsAforament: 12 persones.