Cuina i Aromateràpia

Un pla de desconnexió per menjar ben saludable i natural, aprendre a cuinar plats nutritius i deliciosos, per carregar-te les piles en el riu, conèixer les plantes medicinals de l’entorn, tant els seus usos com a remeis naturals, com els seus usos en la cuina. També passejos, molt relax, el ritme ho marques tu: Lliure, natural, tu mateixa!

Alf Mota en la cuina i l’amfitriona Violant Cunill s’ocuparan de tot, perquè estiguis tranquil•la i decideixis sobre la marxa que et demana el cos a cada moment. Pots quedar-te allotjada o no, pots venir sola o acompanyada, pots venir solament als tallers, pots apuntar-te solament als menjars, en fi, el que s’ha dit, aquí estarem per complaure i perquè gaudeixes plenament de la teva estada al cor pre pirineo català.

El dissabte 28 d’abril tenim la jornada destinada als tallers de cuina energètica, sana i natural per a la primavera a càrrec d’Alf Mota i el diumenge 29 d’abril, fins al mig dia, Violant Cunill farà una visita al jardí medicinal i un taller de destil•lació d’olis essencials i aromaterapia, per conéixer millor els usos tant terapéutics com culinaris de les plantes medicinals de l’entorn.

La cuina de la Cabanya Boscana, un alberg de muntanya diferent, és vegetariana i s’elabora amb amor i cura, amb aliments de proximitat i temporada. Menús saludables aptes per celìacs, vegans, entre altres (indicar amb la reserva intoleràncies alimentàries). L’entorn de La Cabanya Boscana permet diverses activitats en la naturalesa o visites d’interès cultural.


Tarifa 1:Intensiu de cuina amb dinar i sopar inclós (dissabte, 28 d’abril )Pensió ( nit dissabte, esmorzar i dinar diumenge)Taller destil.lació i eolis essencials/ Aromaterapia (diumenge 29 d’abril)Preu: 155€

Tarifa 2:Intensiu de cuina macrobiótica (de 10.30h a a13.30h i de 16.30h a 19.30h, dissabte 28 d’abril) amb el dinar inclòs i et portes els tuppers amb el que hem elaborat en la sessió de la tarda.Preu: 95€