Xerrada Gratuïta - Cuina Medicinal a Arenys de Mar

Xerrada gratuïta al Centre Cultural Calisay a Arenys de Mar amb la col.laboració de Mimasa Ifigen i L’Arrel Bio-Botiga

Ens basarem en​ la medicina dels nostres ancestres: integral, holística i assenyada per transmetre diversos remeis casolans i tractaments naturals, a més d’un ampli receptari de cuina terapèutica per diverses patologies.

Combinem la saviesa terapèutica oriental amb la medicina natural de “casa nostra” així com coneixements sobre dietètica i nutrició.​ Exposarem els principis d’una alimentació i estil de vida saludables que són els pilars per a la prevenció i superació de la majoria de les malalties. Durant aquesta conferència es explicará el potencial energètic, nutricional i terapèutic dels principals aliments que es utilitza a la cuina medicinal.

També us ensenyarem un receptari amb diversos tractaments que van dirigits, sobretot, al sistema digestiu, sistema respiratori i immunitari. El principal objectiu d’aquesta trobada és divulgar una medicina pràctica, a l’abast de tothom. Es recolza en un coneixement dietètic i terapèutic ancestral i promou un estil de vida saludable i alliberador.


Per més informació i reserves, contacta:
L’Arrel Bio Botiga
C/ Riera Fita, 57
08350 Arenys de Mar (Barcelona)
Tel. 937 92 57 24
info@larrelbiobotiga.com
www.larrelbiobotiga.com